Voedingscoaching

 

Voel je je niet al te best meer in je lijf, fysiek en/of mentaal?

Heb jij rare lichamelijke ongemakjes na het eten of voel je dat je buik steeds opgeblazen aanvoelt na het eten of je altijd moe loopt, geen energie hebt, je moeilijk kunt focussen of soms niet goed weet wat je wanneer moet eten en hoe of slaap je niet al te best?

Heb je last om je eten goed te verteren of heb je allerhande ongemakjes en pijntjes die niet te verklaren zijn?

Wil je gezonder en energieker door het leven gaan, beter slapen of wat afslanken?

 

Dan is voedingscoaching misschien wel iets voor jou.

 

Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek ga ik samen met jou op zoek naar wat je huidige leef- en eetgewoonten zijn, staan we er samen even bij stil en kijken we afhankelijk van wat uit het intakegesprek komt waar we kunnen bijsturen in functie van je algemene gezondheid en doelen.

De voedingscoaching werkt niet met diëten maar met voedingsrichtlijnen en informatie, en waar nodig met ondersteuning van noodzakelijke supplementen, die je beetje bij beetje kan gaan toepassen en je wat eigen maken in je dagelijks leven.

Je zal je hierdoor gezonder, fitter, energieker gaan voelen, wat minder ongemakjes hebben als reacties op wat je eet. Wanneer het je doel is hierdoor wat af te slanken op een gezonde manier zonder echt te moeten diëten, dan is dit zeker ook een extra pluspunt dat eruit voortvloeit.

Gezonder worden doe je door gezondere voedingskeuzes te maken voor je lichaam in functie van je lichamelijk en mentale welzijn, maar om dit te kunnen doen moet je natuurlijk op de hoogte zijn van wat gezond is voor jou. Via de voedingscoaching kan ik jou daarbij helpen en ondersteunen en samen gaan we op zoek en werken we aan die gezondere, energiekere jij.